Kantoren gesloten, medewerkers bereikbaar- we blijven tot uw dienst

Corona nieuws

Beste opdrachtgever, partner

De situatie vandaag is uitzonderlijk. Zoals heel wat bedrijven nemen ook wij de nodige maatregelen om de gezondheid van u, onze medewerkers en de samenleving in zijn geheel veilig te stellen.

Op grond van de laatste ontwikkelingen inzake het Coronavirus hebben wij ondertussen beslist om vanaf heden 18/03/2020 onze kantoren in Brugge, Gent, Leuven en Antwerpen te sluiten en onze medewerkers van thuis uit te laten werken.

Wij doen ons uiterste best om maximaal de continuïteit van onze dienstverlening te verzekeren. U kan onze medewerkers rechtstreeks bereiken via hun emailadres, GSM-nummer, Microsoft Teams of Skype of andere digitale kanalen. Indien dit niet lukt kan u een bericht sturen naar industrium@industrium.be, waarop we u graag zo snel als mogelijk verder helpen.

Wij raden niet-dringende interne of externe bijeenkomsten of vergaderingen sterk af. Wij willen u ook vragen om te evalueren of de fysieke aanwezigheid van onze medewerkers op (werf-) vergaderingen echt noodzakelijk is. Zo ja, dan vragen wij dat deze doorgaan mits de nodige voorzorgsmaatregelen genomen worden.

Uitzonderlijke tijden vragen om creatieve oplossingen die we graag samen met u bespreken, teneinde onze dienstverlening in het kader van uw project vandaag en in de toekomst verder te zetten.

Tegelijkertijd wensen wij onze dankbaarheid te tonen voor iedereen die vandaag op begripvolle, solidaire en verantwoorde wijze meehelpt, dikwijls met uitzonderlijke inzet, om deze crisis het hoofd te bieden.

Heeft u verdere vragen naar aanleiding van dit bericht dan kan u ons bereiken op industrium@industrium.be We danken u voor uw begrip. Hou het gezond, en draag zorg voor uzelf, uw gezin, en al wie u dierbaar is.

Bart Verplancke

managing director Industrium bv

Blog post Image

Image source:   Kantoor Gent